Afslanken

Proteïnedieet


Het voedingsprogramma steunt op de volgende principes : een beperkte opname van suikers en koolhydraten, een evenwichtige opname van eiwitten en plantaardige vetten in combinatie met een ruime opname aan vezels, vitaminen en mineralen. Het voedingsprogramma biedt u 2 gebruiksmethodes : het afslankprogramma en het onderhoudsprogramma

De voordelen van het proteïnedieet:

Snel gewichtsverlies

Wegsmelten van het vetweefsel

Bescherming van spieren en huidstructuur

Gevoel van vitaliteit

Geen hongergevoel

Eenvoudige methode

Duurzame resultaten

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Universal Contour Wrap


Deze behandeling bestaat uit een inpakmethode met bandages en zeeklei, met als doel een sterke ontgifting en revitalisatie van het hele lichaam. De UCW verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Oorspronkelijk werd de UCW aangewend in de medische wereld voor lever- en nierpatiënten. Nu wordt ze ook gebruikt om tegemoet te komen aan hedendaagse behoeften zoals onthaasten, relaxatie en anti–stress. Gecombineerd met het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en centimeterverlies, is de UCW een unieke detoxbehandeling voor man en vrouw.

Verlies 15 cm in 2u tijd. Niet tevreden, geld terug.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Physio-detox


Het organisme kan zich herstellen door gezond te eten, meer te bewegen en het lichaam te ontgiften. Wilt u een goede reiniging voor uw lichaam dan biedt de Detox methode een goede ondersteuning bij het volgen van strenge diëten of het nuttigen van sapkuurtjes en een reinigingskuur. Maar ook voor mindere reiniging biedt deze behandeling goede resultaten. De ontspannende behandeling van 30 minuten bestaat uit het plaatsen van de voeten in een voetbad gevuld met warm zout water. Een spoel in het warme water zorgt ervoor dat er een bio-energetisch veld wordt gegenereerd. Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben meer dan 2000 poriën in elke voet en bieden daarmee een van de beste plekken om de afvalstoffen uit te scheiden en zo de behandeling efficiënt en gemakkelijk uit te voeren. Na enkele minuten zal het water verkleuren in een oranje/bruine kleur.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35