Ontharing

ontharen met hars


Overtollige haartjes worden verwijderd met een natuurlijk hars, zodat het 2 tot 5 weken duurt vooraleer de haartjes terug gegroeid zijn. Wij bieden u verschillende behandelwijzen voor ontharen aan, naargelang uw huid en haartype. Kiest u voor een tijdelijke ontharing dan helpen wij u met HARS-ontharing of met een pincet. Zowel voor haar als hem.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

permanent ontharen


Stel dat u uw oksels, bikini, bovenlip … nooit meer pijnlijk hoeft te harsen of epileren. Geen scheerapparaten, crèmes, harsen.. meer. Gedaan met ingegroeide haartjes, stoppeltjes, huidirritaties en ontstekingen.De permanente ontharing met de L600, Intense Pulsed Light, is een veilig en doeltreffend ontharingssysteem, waarin de voordelen van een intens pulslicht effectief worden gecombineerd.

De L600. Een nieuw, revolutionair ontharingssysteem dat zorgt voor definitieve ontharing. Door middel van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht dat direct op de huid wordt gericht, wordt alle ongewenste lichaamsbeharing pijnloos en definitief verwijderd. De L600 is de ideale oplossing voor de behandeling van overbeharing zowel bij mannen als vrouwen. Deze methode is veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties.

Mensen met een hele donkere huidskleur of met grijze haren kunnen helaas niet geholpen worden door deze methode, aangezien het haar donkerder moet zijn dan de huid. Hoeveel haren, hoe zwart, hoe dik, of op welk lichaamsdeel is niet aan de orde. Alles kan…

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35