Schoonheidsverzorging

ons schoonheidsinstituut


Bij Hair en Beauty kunt u terecht voor een waaier aan behandelingen. De rustige omgeving en relaxerende muziek zorgen voor een ideale harmonie tussen lichaam en geest. Steffi brengt u in een mum van tijd in een oase van rust en ontspanning ...

Door het gebruik van professionele producten, garanderen wij kwaliteit en verzorging. Geef uw huid wat ze verdient door ze thuis optimaal te verwennen met onze MEDEX huidverzorgingsproducten.

Nog steeds proberen wij ons zoveel mogelijk bij te scholen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends en verzorgingen in de almaar groeiende wereld van de schoonheidsverzorging ! Op deze manier geven wij onze klanten op een uiterst professionele manier de meest vernieuwende behandelingen !

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

make-up


Eenvoudig kleuren van wimpers/wenkbrauwen, een make-up… zijn klassiekers. Maar wilt u er echt stralend uitzien voor een feestje of huwelijk dan gaan we een stapje verder. We gebruiken enkel de beste producten van Isadora.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

permanente make-up


Dit is een manier om wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect gemaquilleerd te hebben. U ziet er steeds perfect uit, dus ook in het zwembad, de sauna, op vakantie aan zee of op het strand. Een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste voert de behandeling uit. Met een ultra fijn en steriel wegwerp-naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentkleur aangebracht. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd of de oogcontour benadrukt worden en kunnen de wenkbrauwen bij getekend worden.

Bij sommige personen kan deze pigmentatiekleur soms meer dan 10 jaar blijven. Er kan probleemloos een avondmaquillage boven de permanente make-up aangebracht worden.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

pedicure


Onze voeten krijgen heel wat te verduren en toch wordt er verwacht dat ze er mooi en verzorgd uitzien. Wij bieden u de juiste pedicure aan die tevens verzorgend en ontspannend is. Onze voeten vereisen verzorging, denk maar aan eelt, kloven, ingroei van nagels, eksterogen…

U kan bij ons terecht voor gelisch op de tenen, zowel color als French. Dit zorgt voor dat tikkeltje meer ! Voor probleemvoeten verwijzen wij door naar een podologe.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35